Vaantje2 Nieuw grijze achtergrond
Watersportvereniging Bru

Presentatie Buitengewone ALV

Geplaatst op 23-11-2022  -  Categorie: ALV  -  Auteur: Bestuur

Graag herinneren we je aan de buitengewone Algemene Ledenvergadering voor de leden van WSV Bru om zich uit te spreken over de plannen voor de haven. Dit is in verschillende opzichten een bijzonder moment voor onze vereniging met belangrijke consequenties voor de toekomst. We zouden het daarom zeer op prijsstellen als zoveel mogelijk leden aanwezig kunnen zijn om hun stem te laten horen.

Het bestuur heeft op basis van de inbreng van eerdere studies, de infosessies, en vooral ook de recente enquête onder de leden een best passend schetsontwerp ontwikkeld dat ze in oktober met jullie heeft gedeeld va de nieuwsbrief. Hierop is gevraagd naar feedback van de leden en dat hebben gelukkig een aantal ook gedaan. Daarom wordt op de ALV naast dit ontwerp ook een alternatief plan gepresenteerd om uit te kunnen kiezen.

Daarnaast wordt ingegeaan op de voorgestelde project aanpak en de financiele positie van de vereniging met het maximaal besteedbare budget.

De presentatie voor de ALV is voor leden beschikbaar op de website. Of gebruik deze link om die direct te openen in een nieuw venster.

Wij zien je graag komende zaterdag 14:00uur in Dorpshuis De Vanger in Bruinisse.

Mocht je toch niet kunnen komen, vergeet dan niet een ander lid te machtigen.