Vaantje2 Nieuw grijze achtergrond
Watersportvereniging Bru
Zoeken

Haven tijdelijk buiten gebruik door renovatiewerkzaamheden

05 november 2023  -  Algemeen
Momenteel wordt onze jachthaven gerenoveerd en kunnen wij geen schepen ontvangen. Wij hopen u begin van het nieuwe seizoen in 2024 weer te mogen ontvangen.

Mastenkraan buiten gebruik

26 oktober 2023  -  Havencommissaris
Om een veilige doorgang op de nieuwe steiger te kunnen garanderen zal de mastenkraan moeten worden verplaatst. Omdat deze ook moet worden gekeurd is er nu voor gekozen de kraan voorlopig (totdat de renovatie is afgerond en keuring heeft plaatsgevonden) buiten gebruik te stellen. Voor vragen kan je contact opnemen met de havencommissaris.

Aanmelden Zelfwerkzaamheid

05 oktober 2023  -  Algemeen
Meld je aan voor de zelfwerkzaamheid als je dat nog niet hebt gedaan. Vele handen maken licht werk. Dan hoeven we niet steeds een beroep te doen op dezelfde groep vrijwilligers. We hebben inmiddels 43 vrijwilligers geregistreerd, maar van de 150+ leden is dat natuurlijk veel te weinig.De activiteiten zijn divers. Er is altijd wel iets waarmee je kan helpen. Dit kunnen technische activiteiten zi...

Concept notulen buitengewone alv beschikbaar

22 september 2023  -  Algemeen
Voor de leden zijn de concept notulen van de laatste ALV van 9 september 2023 waarin de leden unaniem voor de uitvoering van de renovatieplannen van de haven hebben gestemd beschikbaar op de website bij de ALV documenten.

Recente informatie havenplannen

30 augustus 2023  -  Algemeen
Er is aanvullende informatie toegevoegd op de websitepagina over de havenplannen. Jullie vinden hier onderandere: de geactualiseerde tekening van de nieuwe haven inclusief maatvoering vragen en antwoorden die we van de leden mochten ontvangen uitleg zelfwerkzaamheid en adres om je aan te melden hiervoor toelichting verhoogde opbrengsten vergelijking oud - nieuw verhuurbare oppervlakte i...