Vaantje2 Nieuw grijze achtergrond
Watersportvereniging Bru
Zoeken

OBA: Inschrijving geopend: 26-5 / 16-6 / 30-6

19 april 2024  -  OBA
Na een rustig 2023 gaan we in 2024 er weer vol tegen aan! Schrijf alvast in je agenda:  Zondag van 11-16uur: Lesdag 1: 26 mei Lesdag 2: 16 juni Lesdag 3: 30 juni Inschrijving is geopend, de boten liggen weer klaar! Meer info: https://www.wsvbru.nl/open-boten-activiteit Inschrijven voor OBA lidmaatschap 2024 kan hier: https://www.wsvbru.nl/activiteiten/741/inschrijven-oba-lidmaatscha...

Openingsfeest 1 juni 2024

03 maart 2024  -  Algemeen
De activiteitencommissie is nog op zoek naar "handjes" en spullen voor de organisatie van het programma. Meld je als je hierbij kan helpen.

Moorings in de Grevelingen

12 december 2023  -  Algemeen
Staatsbosbeheer (SBB) heeft eind dit jaar een subsidieaanvraag ingediend voor het leggen van ankerboeien (moorings) op de Grevelingen. De verwachting is dat voor het seizoen 2024 een handvol locaties met steeds drie moorings in gebruik zal worden gesteld. SBB wordt eigenaar en de liggeldregeling zal van toepassing zijn.

Project Zeegrasherstel in Zuidelijke Delta

11 december 2023  -  Algemeen
Rijkswaterstaat is een project gestart om zeegras te herintroduceren in het Veerse meer en de Grevelingen. Het betreft een project in samenwerking met de Rijksuniversiteit in Groningen, the Fieldwork Company, Witteveen+Bos, Attenburg en Wijmenga. Het doel van de experimenten die nu worden uitgevoerd is het ecosysteem te verbeteren en de waterkwaliteit op peil te brengen. Van de terugkeer van ze...

Mastenkraan buiten gebruik

26 oktober 2023  -  Havencommissaris
Om een veilige doorgang op de nieuwe steiger te kunnen garanderen zal de mastenkraan moeten worden verplaatst. Omdat deze ook moet worden gekeurd is er nu voor gekozen de kraan voorlopig (totdat de renovatie is afgerond en keuring heeft plaatsgevonden) buiten gebruik te stellen. Voor vragen kan je contact opnemen met de havencommissaris.