Vaantje2 Nieuw grijze achtergrond
Watersportvereniging Bru
Na de sluis direct aan Bakboord
Havenmeester: 06-46140228 Contactgegevens

Leuk dat u interesse toont om lid te worden van WSV Bru.

WSV Bru is een echte verenigingshaven met een familiair karakter. De doelstelling van de vereniging is het bevorderen van de watersport in de breedste zin van het woord. WSV Bru is vooral op zoek naar nieuwe leden die veel waarde hechten aan deze doelstelling, die een bijdrage willen leveren aan de vereniging en die niet alleen een ligplaatshouder willen zijn. WSV Bru heeft ook ruimte voor jeugdleden met een open boot op de wal.

Wij denken dat we als vereniging onze leden heel wat kunnen bieden. Een haven met goede voorzieningen en een ledenbestand met een mooie mix van jong en oud. We organiseren jaarlijks veel activiteiten en omdat we ook veel passanten mogen verwelkomen, kunnen we spreken van een levendige, actieve haven.

 MG 7095

 

 

 

 

 

 

Voor het bedrag van € 200 per jaar kunt u lid worden van onze vereniging, ook als we nog geen ligplaats voor u beschikbaar hebben. Wij bieden u hiervoor:

 • Recht om deel te nemen aan alle activiteiten
 • Grevelingenkaart tegen ledentarief
 • 5 gratis overnachtingen in onze haven
 • Toegang tot het leden gedeelte van de website
 • Toezending van ons clubblad: de Brulboei
 • Plek op de wachtlijst voor een ligplaats waarvoor geldt: hoe langer lid, hoe sneller aan de beurt
 • Winterstalling op de kant indien beschikbaar
Indien u meer informatie wenst, kunt u het beste een mailtje sturen aan siraterces.[antispam].@wsvbru.nl

 

 

Gezinslid aanmelden

Procedure aanvraag lidmaatschap WSV Bru

Nadat u zichzelf heeft ingeschreven dmv het inschrijfformulier op de website wordt uw aanmelding doorgestuurd aan onze ledenadministratie. Vervolgens zult u per e-mail worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met een 2-tal (bestuurs-) leden van onze vereniging. Deze gesprekken vinden 2 x per jaar plaats in ons clubgebouw in Bruinisse; in  de periode april / mei en in de periode september / oktober.

De gesprekken zijn met meerdere aspirant leden tegelijkertijd en hebben als doel u te informeren over wat wij als vereniging van onze leden verwachten en wat u als lid van de vereniging mag verwachten. Het is een informele bijeenkomst met een kleine presentatie van onze kant, waarna u gevraagd wordt een korte toelichting te geven over uw watersport verleden en uw verwachtingen naar de toekomst. Na afloop van de gesprekken zal uw kandidatuur in de eerstvolgende bestuursvergadering worden besproken en krijgt u bericht of we u als lid kunnen verwelkomen. 

Met betrekking tot het lidmaatschap hebben we een aantal spelregels:

 • Het lidmaatschap is alleen voor personen van 18 jaar en ouder
 • Een lid kan maximaal 1 ligplaats  / box in onze haven hebben
 • Ivm de inrichting van onze haven kunnen we geen vaste boxen meer aanbieden voor schepen met een l.o.a. van meer dan 12,50 mtr
 • Pas met een ligplaats in de haven heeft u als lid het recht om een bijboot op de wal te stallen
 • Jeugdleden tot de leeftijd van 18 jaar hebben geen recht op een boot in de haven, enkel voor een trailerbare (kleine) boot op de wal
 • Leden met een vaste ligplaats in de haven hebben voorrang voor een winterstalling op de wal

Mocht u verdere vragen hebben m.b.t. het lidmaatschap, neem dan contact op met onze ledenadministratie via siraterces.[antispam].@wsvbru.nl