Vaantje2 Nieuw grijze achtergrond
Watersportvereniging Bru

Bardienst vrijwilligers gezocht

Geplaatst op 07-06-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Monique Cornelis

Oproep aan de leden om dit seizoen één keer een baravond te willen verzorgen!

Om toch weer een aantal vrijdagen en zaterdagen de kantine te kunnen openen voor een gezellig samenzijn doe ik een beroep op jou!

Vind je het leuk om een biertje te tappen, een wijntje te schenken en vooral een gezellig praatje te maken met de andere leden of bezoekers aan onze haven?

Wacht dan niet en schrijf je alvast één keer in op een van de beschikbare data.

Je mag dit alleen verzorgen of gezellig samen met iemand anders. Je kunt je hiervoor aanmelden op de website van WSV Bru.

Hier zijn ook de instructies terug te lezen, maar natuurlijk wil ik je ook graag helpen als je voor de eerste keer de bardienst gaat verzorgen.

Sinds vorig jaar mei is het nodig, als je als vrijwilliger achter de bar staat, om in het bezit te zijn van een certificaat Verantwoord Alcohol Schenken.

Om dit te verkrijgen kun je online een (kleine) cursus volgen, waarna je een paar meerkeuze vragen moet invullen. Dit is gratis en kost je een half uurtje van je tijd.

Meer informatie hierover kun je terugvinden op: https://vrijwilligerswerkacademie.nl/

Het certificaat blijft geldig, dus je hoeft het maar één keer te behalen en het is echt niet moeilijk om te doen!

Het zou geweldig zijn om dit seizoen elkaar weer meer te kunnen treffen in de kantine, om bij te kunnen praten en wellicht weer eens een dansje te doen. Dus wacht niet af en schrijf je in!!

Ik zeg tot gauw!!